Untitled
17 maa 2017
week 276: 9 t/m 15 maart

Op 9 maart vond Bas het weer leuk op school. Mark werkte vandaag thuis en dus hebben we met zijn vieren geluncht. Bas was huilerig en wilde niets eten en drinken. Hij is heel vaak van gedachte veranderd over wat hij wilde en heeft uiteindelijk maar een klein beetje gegeten en gedronken. Toch wilde hij ’s middags per se naar school en heeft het gelukkig weer goed naar zijn zin gehad. Na school stonden Tijn en Femm voor de deur; die zijn gezellig komen spelen.
Na school hebben we op 10 maart met zijn viertjes gezellig geluncht. Daarna hebben Mark en ik Bas en Laura naar oma Van Mierlo gebracht waar ze 2 nachtjes gaan logeren. Bas had er erg veel zin in. Samen met oma hebben Bas en Laura boodschappen gedaan en mochten ze hun broodbeleg uitkiezen. Ze hebben gezellig geknutseld, fijn gespeeld en lekker pannenkoeken gegeten.
Op 11 maart hebben oma en Laura Bas naar zwemles gebracht. Ook vandaag mocht Bas weer even in badje 4 oefenen. Bij oma hebben Bas en Laura weer fijn geknutseld, paaseieren versierd en zijn ze samen met oma, Esther en Lars bij McDonald’s gaan eten!
Mark en ik kwamen op 12 maart Bas en Laura weer ophalen. Ze hadden het heel fijn gehad en zijn heel lief geweest. We hebben bij oma gegeten en zijn daarna met zijn vieren naar De Bikkels geweest. Daar hebben we een rondje door het bos gewandeld en hebben Bas en Laura fijn in de speeltuin gespeeld. Thuis hebben we na het eten op de Wii gekart en daarna hebben Bas en Laura fijn nog een tijdje in bad gespeeld.
Op 13 maart heeft Bas het weer fijn gehad op school. Na school zijn we bij Ellen geweest, die mij en Bas geknipt heeft. Na het avondeten hebben we op de Wii gekart. Bas had het er maar moeilijk mee dat Laura en ik (eindelijk ook eens een keer!) 1e waren geworden, en Bas en Mark “maar” 2e.
Bas heeft op 14 maart na school weer zelf gefietst. Omdat het zo’n mooi weer was, zijn we doorgefietst naar de kinderboerderij van het Rijtven, waar we “baby”-geitjes gezien hebben, ezels, schapen, varkens, konijnen, kippen en cavia’s. De varkens die door de modder banjerden, vonden Bas en Laura erg grappig . Op de terugweg vroegen Levi en Tijn of Bas ook in het speeltuintje kwam spelen. Natuurlijk wilden Bas en Laura dat wel. Samen met Levi, Tijn en Femm hebben ze fijn gespeeld. Toen ze van de moeder van Levi ook nog een ijsje kregen, was het feest compleet.
Op 15 maart was het studiedag. We zijn ’s morgens al vroeg naar Monkey Town gegaan. Het was lekker rustig en ze hebben het erg naar hun zin gehad! Sem uit Bas zijn klas was er ook. We hebben gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht, samen met tante Maartje en Eline. Bas, Laura en Eline hebben na het eten fijn samen gespeeld. Daarna zijn we gaan stemmen; Laura mocht mijn stempas afgeven en Bas mijn rijbewijs. Ze kregen een snoepje en terwijl ze daarmee bezig waren, had ik gestemd. Ze vonden het maar raar: “Was dit nou stemmen, mam? Is het nu al klaar?” Thuis hebben ze fijn nog een hele tijd met zijn tweetjes in de tuin gespeeld; het was erg lekker weer!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative